Wan Mat Seafood Ikan Bakar & Western Food Restaurant

7:29 PM



#NonPaidReview #DuitGajiBulananJadiMangsaMakanLuar #LariBajet

Ya Allah lepas habis kendurian, tak tahu kenapa perut memulas, tanya jiran Kak Nannie, restoran mana yang dekat dengan rumah and murah, kak naniee cuma bagitahu Restoran wan mat seafood ikan bakar dan western food memang tersangat dekat tak sampai 50 meter dari rumah I. Harga dia tak ada murah sangat tapi untuk makan 4 orang pergi ordered keropok lekor dia sangat gebus gebas dan lembut isinya tak keras bila gigit tak sakit gigit, sup ekor dia lembut je tak terik ekor pun lembut je isi, kerabu mangga dia memang paling sedap I rasa, lamb chop pula gravy dia macam homemade je, tomyam dia pun sedap eh entah semua yang Husben dan I ordered memang sedap sangat..


My husband bukan food blogger tapi dia banyak posted gambar makanan dalam google maps, hi hi, lepas ni dia akan travel bersama sama team waze doh, best gila tahniah sayang, no need to expose diri kaw kaw like your wife pun orang appreciate your effort... hahaha... eh kitaorang dah kena sediakan passport untuk 4 orang, this year gonna keluar from Malaysia.... oh la la la Alhamdulillah... i love my job suddenly....

Sup Ekor

Kerabu Mangga

Lamb Chop

Kerabu Mangga

Susu Mangga
Wan Mat Seafood Ikan Bakar & Western Food Restaurant
Pekan Batu 14 Hulu Langat, 43100 Hulu Langat, Selangor

You Might Also Like

0 comments

🌸Google+ Followers🌸

🌸Blog Followers🌸